Yhdistyksemme luovutussopimuksen koiran adoptoijalle saa sähköpostitse koiravaraajalta.
Luethan tämän tekstin ja itse sopimuksen ajatuksella ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Yhdistyksemme tärkeimmät arvot ja tavoitteet liittyvät kodittomien koirien tilanteen pysyvään parantamiseen. Siksi luovutussopimuskin sisältää tähän liittyviä ehtoja.

Useimmat sivuillamme kotia etsivät koirat on Espanjassa hylätty ihmisen toimesta ja ne ovat siksi päätyneet koiratarhalle ja uutta kotia etsimään. Yhdistyksemme toivoo, että koiran adoptoivat suomalaiset eivät enää hylkäisi adoptoimaansa koiraa, jolloin me voisimme ajatella onnistuneemme tavoitteissamme.

Vastaavasti tänäkin päivänä sekä Espanjassa että valitettavasti myös Suomessa lopetetaan terveitä koiria, koska omistaja ei enää halua tai jaksa niistä huolehtia. Me toivomme, että yhtään meidän avustuksellamme Espanjasta Suomeen adoptoitua koiraa ei lopetettaisi turhaan.

Koiran sopeuttaminen uuteen kotiin Suomessa voi vaatia adoptoijalta paljon työtä. Yhdistyksemme sitoutuu omalta osaltaan tukemaan adoptoijaa tässä sopeuttamisessa neuvoin ja ohjein. Silloin kun se on koiran kannalta välttämätöntä, sitoudumme myös etsimään koiralle uuden kodin Suomessa, mutta Espanjasta koiran adoptoineella ja luovutussopimuksen allekirjoittaneella henkilöllä säilyy silti tietty vastuu tukea tätä uuden kodin etsintää.

Luovutussopimus on sitova sopimus.

Kodittomat Espanjan Koirat ry