Noin 7-v. uros, Kotihoidossa Suomessa (PK-seutu)  VARATTU

25.4.2019 Indin kotihoitajan kertomaa: "Indi on ollut nyt kohta kuukauden kotihoidossa. Kotihoidossa kerrostalossa se on ollut ainoana koirana, mikä on ollut iso muutos sen elämään. Alkujännityksen jälkeen Indistä on kuoriutunut kuitenkin nopeasti aivan ihana pieni koira, joka rakastaa nuuhkia, kaivella metsässä, etsiä nameja ja nukkua pehmeässä pedissä. Yli kaiken Indi rakastaa, kun sen päätä tai poskia silitetään ja se saattaa nukahtaa silittelyyn.

Indi on tavannut jo paljon toisia koiria ja on tullut kaikkien kanssa toimeen ilman ongelmia. Galgot taitavat olla Indin mielestä erityisen ihania, koska ne saavat ekstrasti hännänheilutuksia. Kävely hihnassa oli aluksi kiskomista, mutta nyt kulkeminen alkaa jo onnistua hyvin. Välillä toisten koirien ohitustilanteessa tai jonkun uuden hyvän hajun äärellä innostutaan vetämään.

Arkuutta ihmisiä ja uusia ääniä kohtaan esiintyy vielä jonkin verran vaihtelevasti eri ympäristöissä. Uudella kodilla olisi siis hyvä olla hieman ymmärrystä koirien pelokkuudesta ja aikaa antaa Indin rauhassa sopeutua. Rappukäytävä on vielä jännä, mutta Indi kulkee kuitenkin reippaasti portaissa. Lapsia on lenkeillä tullut vastaan, eikä Indi ole ollut millänsäkään. Indi antaa hyvin kiltisti käsitellä itseään. Muutaman kerran on jouduttu ottamaan sen suustakin asioita pois, jonka se antaa tehdä ilman vastalauseita. Indi arvostaisi varmasti koiraa tai koiria loppuelämän kodissa, koska se tuntuu tykkäävän toisista koirista niin varauksettomasti. Se on sopeutunut kuitenkin olemaan myös ainoa koira kotihoidossa. Yksinolot ovat sujuneet hyvin harjoittelun jälkeen, vaikkei se olekaan lempiasia. Indi on ylipäänsä melko hiljainen koira eli soveltuu kerrostaloasumiseen."

14.4.2019 Indin kotihoitajan kertomaa: "Indi on ollut kotihoidossa nyt noin puolitoista viikkoa. Indi rohkaistuu hurjasti joka päivä ja oppi sisäsiistiksi nopeasti. Hihnassa kulkeminen alkaa sujua, ja kodin ja kerrostalon äänet alkavat tulla niin tutuiksi, että sisällä Indi osaa ottaa jo todella rennosti.

Yksinolo on sujunut hyvin. Indi on ylipäänsä hyvinkin hiljainen, muutamia vastaantulijoiden ja rappukäytävästä kuuluvien kovien äänien lyhyitä haukkumisia lukuunottamatta. Ulkona vieraat ihmiset aiheuttavat vielä ajoittain jännitystä, mutta koiria kohtaan Indi on ollut kiinnostunut, varauksettoman häntää heilutteleva tai ohittaa ilman huomiota.

Indi rakastaa leuan, poskien ja pään silittelyä yli kaiken ja usein nukahtaa niihin. Kertakaikkisen ihana koira, joka arvostaisi luultavasti koirakaveria ikiomassa kodissaan."

3.4.2019 Indi saapui kotihoitoon Suomeen

8.3.2019 Indi on edelleen tarhalla ja etsii sitä omaa kotia.
27.7.2018 Indi on edelleen tarhalla ja etsii sitä omaa kotia.

Indi on noin 7-vuotias kadulta löytynyt bodeguero-mix poika, joka on ollut tarhalla jo pitkään. Poika oli aluksi tarhalla tosi masentunut, mikä kertoisi siitä, että oli hiljattain kodista hylätty. Indi on ystävällinen, avoin ja sosiaalinen. Se tykkää leikkiä pallolla tai juosta puistossa. Indi on melko energinen poika, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Indi on 45cm korkea ja painaa noin 12 kiloa.

Katso video Indistä!

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaija

PVM 15.1.2013 / 6.7.2014 / 26.2.2017 / 08.03.2019