Noin 7-v. uros, Kotihoidossa Suomessa (PK-seutu)

14.4.2019 Indin kotihoitajan kertomaa: "Indi on ollut kotihoidossa nyt noin puolitoista viikkoa. Indi rohkaistuu hurjasti joka päivä ja oppi sisäsiistiksi nopeasti. Hihnassa kulkeminen alkaa sujua, ja kodin ja kerrostalon äänet alkavat tulla niin tutuiksi, että sisällä Indi osaa ottaa jo todella rennosti.

Yksinolo on sujunut hyvin. Indi on ylipäänsä hyvinkin hiljainen, muutamia vastaantulijoiden ja rappukäytävästä kuuluvien kovien äänien lyhyitä haukkumisia lukuunottamatta. Ulkona vieraat ihmiset aiheuttavat vielä ajoittain jännitystä, mutta koiria kohtaan Indi on ollut kiinnostunut, varauksettoman häntää heilutteleva tai ohittaa ilman huomiota.

Indi rakastaa leuan, poskien ja pään silittelyä yli kaiken ja usein nukahtaa niihin. Kertakaikkisen ihana koira, joka arvostaisi luultavasti koirakaveria ikiomassa kodissaan."

3.4.2019 Indi saapui kotihoitoon Suomeen

8.3.2019 Indi on edelleen tarhalla ja etsii sitä omaa kotia.
27.7.2018 Indi on edelleen tarhalla ja etsii sitä omaa kotia.

Indi on noin 7-vuotias kadulta löytynyt bodeguero-mix poika, joka on ollut tarhalla jo pitkään. Poika oli aluksi tarhalla tosi masentunut, mikä kertoisi siitä, että oli hiljattain kodista hylätty. Indi on ystävällinen, avoin ja sosiaalinen. Se tykkää leikkiä pallolla tai juosta puistossa. Indi on melko energinen poika, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Indi on 45cm korkea ja painaa noin 12 kiloa.

Katso video Indistä!

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaija

PVM 15.1.2013 / 6.7.2014 / 26.2.2017 / 08.03.2019