Manolo etsii uutta kotia perheen muuttuneiden olosuhteiden vuoksi.

Manolo on 9,5-vuotias ja tullut meille alle 1-vuotiaana. Mano on podengo/terrieri-tyyppinen luonteeltaan: kova juoksemaan, seurallinen, voimakastahtoinen, läheisriippuvainen, utelias, arka jopa pelokas. Kokoa on noin 12 kg, mutta ääni on ison koiran. Manolo on terve ja hyväkuntoinen koira.
Se rakastaa ruokaa, mikä tahansa kelpaa. Vatsa menee kuitenkin helposti sekaisin.
Makaa mielellään sylissä tai ainakin vieressä hyvin lähellä. Rapsutukset on parasta, mitä se tietää - ruuan jälkeen. Se on hyvin leikkisä, saa juoksu-ryntäys -hepuleita iltaisin, jos ei ole ollut tarpeeksi aktiiviteetteja päivän aikana.

Pelkää/stressaantuu lapsista ja on hyvin arvaamaton lasten kanssa. Stressaantuessaan käy helposti pienempien koirien jopa lasten päälle. Manololla on voimakas eroahdistus.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 3.7.2016