Noin 8v. narttu

Nina on tuotu tarhalle lokakuussa 2015 kotoaan maaseudulta, jossa sitä käytettiin pennutukseen ja vahtikoirana. Nina on luonteeltaan valoisa, hellä ja hieman huvittavakin tarhan työntekijöiden mukaan. Nina tykkää ihmisten huomiosta ja juoksutarhassa se enemmän seuraakin ihmisiä ja niiden tekemisiä kuin leikkii pallolla. Nina nauttii kävelylenkeistä jotka on tarhalla hyvin harvinaisia. Lenkeillä Nina tarkkailee ympäristöä ja nuuskii paljon tienvieruksia. Nina tulee hyvin toisten koirien kanssa toimeen, se on rauhallinen niiden seurassa. Nina oli tarhalla aluksi eloisa mutta sen olemus on muuttunut, ehkä se on hieman masentunut tarhaoloihin. Hyvät kotiolot varmasti palauttaisi Ninan elämänilon. Ninan säkäkorkeus on n. 50cm ja painoa hieman liikaa 28kg.

Video Ninasta

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedothanna

PVM 21.2.2017