Noin 8v. narttu 

24.2.2017 Sonrisa on yhä vailla omaa kotia. Sonrisa on tällä hetkellä kotihoidossa Espanjassa. Kotihoitaja lisää aiemmin kerrottuun kuvaukseen että Sonrisa sopii myös lapsiperheeseen. Sonrisa on pelastettu alunperin Protectoralle kunnalliselta tarhalta 9/2015 tyttöpentunsa kanssa.

Sonrisa on pelastettu kunnalliselta tarhalta. Sen enempää sen historiasta ei ole tietoa.  Sonrisalla on upea luonne, se on kiltti, tottelevainen ja hiljainen. Se on ihmisrakas ja tykkääkin olla hellittävänä. Se nauttii kävelylenkeistä ja kävelee nätisti hihnassa. Sonrisa tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, jotka elävät samassa häkissä. Sonrisa on n. 45cm ja 10-12kg.

katso video Sonrisasta

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedothanna

PVM 19.12.2015 / 24.2.2017