Mabie adoptoitiin Espanjassa muutama viikko sitten mutta nyt omistaja on joutunut sairaalaan ja Mabie on takaisin tarhalla. 

Mabie on arviolta noin 6-vuotias rauhallinen ja hellyydenkipeä narttu. Se pelastettiin koirakeräilijältä, jonka luona asui neljä muuta koiraa ja 15 kissaa. Mabie vaikuttaa tulevan toisten koirien, kissojen ja lasten kanssa hyvin juttuun. 

Mabie nauttii lenkeistä ja käveleekin hihnassa hienosti. Toisaalta se nauttii suuresti hellyydestä ja rapsutuksista. Sillä on tapana odotella häkkinsä oven edessä mahdollista rapsuttelijaa. Nyt olisi Mabien aika löytää oma ihmisensä!

Mabien säkäkorkeus on noin 41 cm ja paino noin 12 kg. Mabien on kuitenkin hyvä laihtua muutama kilo.

Katso video Mabiesta!

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaija

PVM 14.04.2019 / 22.6.2019