Emily on tullut tarhalle jo nuorena. Siitä huolimatta se oli ehtinyt kokemaan yksinäisyyttä ja kärsimystä. Se löydettiin kamalassa kunnossa, jossa sen vartalo oli täynnä haavoja ja ruhjeita sekä sillä oli iho-ongelmia. Sillä todettiin myös leishmania. Onneksi kuitenkin eräs ihminen halusi auttaa tätä poloista pentua ja tarjosi Emilylle paikan missä asua. Valitettavasti tällä ihmisellä oli omat ongelmansa ja hän joutui muuttamaan paikkaan mihin ei saanut ottaa koiria. Niinpä Emily joutui taas tarhalle. Meni pitkä aika kunnes Emily taas adoptoitin. Onni oli vihdoin kääntynyt. Tai sitten ei... Jonkin ajan kuluttua Emily palautettiin takaisin tarhalle. Syy oli se että tyttö oli liian innostunut palloista ja saatoi välillä kiihtyä vähän turhankin paljon. Ikinä Emily ei kuitenkaan ollut osoittanut huonoa käytöstä ketään kohtaan. Tietenkin oli helpompaa palauttaa koira takaisin tarhalle kuin opettaa sitä olemaan rauhassa. Tässä ei kuitenkaan ollut kaikki Emilyn vastoinkäymiset. Pian tarhalle palattuaan se sairastui ja joutui olemaan omassa pienessä häkissään eristettynä puoli vuotta. Vihdoin Emily parani ja nyt voi vaan toivoa, että tämän tytön onni kääntyy. Luonteeltaan Emily on sosiaalinen urosten kanssa ja leikkii tällöin mielellään. Narttujen kanssa se on täysin erilainen, rauhallinen eikä kovin aktiivinen. Kotioloissa se osaa olla nätisti ja on sopeutuvainen. Hihnassa Emily kulkee nätisti eikä osoita kiinnostuksen merkkejä vastaantulevia koiria kohtaan. Iästä huolimattaan Emily on vielä aktiivinen, joten etsinnässä on koti, jossa Emilyn kanssa jaksetaan touhuta sekä opettaa sitä pois turhan innokkaasta kiinnostuksesta palloihin. Emily on 50cm korkea ja painaa noin 24 kiloa.

Katso video

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

Yhteydenotot VAIN sähköpostilla

tiedotmiia1

PVM 29.05.2017