Foster sai kodin Suomesta vajaa viisi vuotta sitten. Tällä hetkellä Foster on kodihoidossa, ja on pärjännyt uudessa paikassa hyvin. Uudet ihmiset jännitti aluksi, mutta vain pienen hetken. Sitten ihmiset olikin ihan parasta, joita on mukava puskea galgomaiseen tapaan. Hoitopaikassa olevien muiden koirien, sekä isojen että pienten, urosten ja narttujen kanssa Foster tulee hyvin toimeen. Pihalla juokseminen on Fosterin mielestä huippua, varsinkin jos mukana on vielä joku hyvä juoksukaveri. Foster on jonkun verran arka, mutta sopeutuu kuitenkin hyvin kun saa omaan tahtiinsa olla ja ihmetellä.

Vanha kuvaus Fosterista:

Foster on noin 3v. uros, joka on pelastettu heinäkuussa El Paraison tappotarhalta kolmen muun galgon kanssa ja on osa Galgoille koti! projektia. Kotihoitaja kertoo:

Foster on ollut nyt viikon Suomessa kotihoidossa, ja on aivan ihana puikulanenä. Rauhallinen, on jo oppinut rakastamaan sohvalla makoilua. Sitä vielä odotan, että on niin kotiutunut ja rentoutunut, että heittää selälleen nukkumaan, jalat kohti kattoa. Syö hyvin, mutta kädestä ei vielä uskalla/ymmärrä ottaa herkkuja, mutta kun laittaa maahan, huomaa että pannukakku mansikkahillolla on hyvää. Pari kertaa on vartioinut ruokaa vähän murisemalla, toiselta galgoltamme, ei koskaan ihmisiltä. Antaa nätisti katsoa hampaat, korvat, kastroinnin haavan ja tikit ym hoidot. Hihnassa kulkee tosi nätisti, on ulkona aika arka mutta samalla utelias, eli varmasti ajan myötä rohkaistuu paljonkin. Lähes sisäsiisti jo nyt viikon jälkeen, välillä sattuu vahinkoja, mutta nekin oikeastaan ihmisten sairastelun takia, kun ei olla päästy viemään tarpeeksi usein ulos. Vähän piippaa, kun joku perheestä lähtee ulos, vaikka muut jäisivät kotiin. Olisi varmaan hyvä, jos uudessa kodissa olisi koirakaveri, tukeutuu kovasti tuohon meidän galgoon ja ottaa siitä oppia. Kaiken kaikkiaan ihan täydellinen koira.

Foster on noin 75cm ja 28-30kg.


1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 11.09.2013 / 24.2.2018