Foster sai kodin Suomesta vajaa viisi vuotta sitten. Tällä hetkellä Foster on kodihoidossa, ja on pärjännyt uudessa paikassa hyvin. Uudet ihmiset jännittää aluksi, mutta vain pienen hetken. Sitten ihmiset onkin ihan parasta, joita on mukava puskea galgomaiseen tapaan. Hoitopaikassa olevien muiden koirien, sekä isojen että pienten, urosten ja narttujen kanssa Foster tulee hyvin toimeen. Pihalla juokseminen on Fosterin mielestä huippua, varsinkin jos mukana on vielä joku hyvä juoksukaveri. Foster on jonkun verran arka, mutta sopeutuu kuitenkin hyvin kun saa omaan tahtiinsa olla ja ihmetellä. Foster sopii myös kissakotiin. Lenkillä tavattuja lehmiä ja lampaita Foster tervehtii nätisti. Foster on huippukoira, johon jokainen pojan tavannut on ihastunut.

Vanha kuvaus Fosterista:

Foster on noin 3v. uros, joka on pelastettu heinäkuussa El Paraison tappotarhalta kolmen muun galgon kanssa ja on osa Galgoille koti! projektia. 

Foster on noin 75cm ja 28-30kg.


1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 11.09.2013 / 24.2.2018