Muñeca, nykyään Luna etsii uutta kotia koska ei arkuutensa takia sovi lapsiperheeseen.

1.11.2018 Kuulumisia kotihoidosta

Muneca (nykyään kavereiden kesken Unski) on arviolta noin 5-vuotias herkkä neito. Hän asui Suomessa lapsiperheessä parin vuoden ajan, mutta perheen piti luopua Unskista, koska hän ei sopinut lapsiperheeseen. 

Unski asuu tällä hetkellä Helsingin kantakaupungissa, minne se onkin alkuarkuuden jälkeen sopeutunut. Myös kerrostaloelämä luonnistuu Unskilta mallikkaasti. Lenkillä Unski ei juurikaan vedä, mutta haukkuu jonkun verran vastaantuleville koirille. Mökkimetsällä lenkkeillessä Unski kulkee vapaana, ei karkaile ja tulee (yleensä) kutsusta luokse. Unski kiintyy todella voimakkaasti omaan ihmiseensä. Se tykkää nukkua kainalossa ja pusuttelee usein. Unskista saat seuraa myös vessassakäyntiisi! Unski pelkää lapsia ja jonkin verran vieraita ihmisiä, erityisesti miehiä. Kuitenkin herkkupalalla Unskin luottamus on melko helposti voitettavissa. Lapsiperheeseen Unski ei kuitenkaan sovi.

Lunan teksti tarhalta :

Muneca pelastettiin eräältä koirien keräilijältä, jolla oli yli kymmenen koiraa. Koirat elivät häkeissä, lukkojen takana, likaisissa oloissa eikä niitä oltu hoidettu kunnolla. Aluksi jopa auringonvalo oli tälle pienelle tytölle outoa, mutta nyt Munecan silmät ovat jo tottuneet. Tarhan vapaaehtoiset ovat opettaneet tyttöä kävelemään hihnassa ja nyt se alkaakin pikkuhiljaa sujumaan. Muneca tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, ja voisi sopia myös kissakotiin. On noin 35cm ja 7kg. 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

PVM 05.07.2015 / 14.3.2018 / 1.11.2018