Meidän rakas Andy koiramme kaipaa uutta kotia. Andy on luonteeltaan ihmisrakas. Hän nauttii suunnattomasti paijaamisesta ja rapsuttamisesta. Jo yhdeksän vuotias ukkeli ei vanhalta mieheltä vaikuta, ainoastaan leuan alla pilkottava harmaa karva paljastaa totuutta. Lenkkipolulla Andya usein luullaan pennuksi. Andy tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta ei juuri välitä lenkillä toisista karvakavereista. Isoja koiria Andy pelkää ja mieluusti kiertää kaukaa. Andy ei ole koskaan joutunut rähinöihin, mutta ärähtää epämieluisille kavereille, jos kaveri ei satu herraa miellyttämään. Andy ei hauku koskaan toisille koirille, mutta on kyllä kova poika vahtimaan omaa laumaansa ja vahtihaukku on herkässä. Hän on kuitenkin Suomessa olonsa aikana asunut sekä kerrostalossa, että rivitalossa. Yksin olleessaan Andy ei hauku.
Espanjan ajan seurauksena Andylle jäi ikuinen nälkä. Ruoka maistuu ja välillä huolimattomasti jätetyt voileivät häviävät parempiin suihin – tarkkana täytyy olla. Perusterveellä ukkelilla on hieman vaivaa takajalasta. Eläinlääkäri ei kuitenkaan löytänyt jalasta merkittävää vauriota. Kuitenkin välillä huonoon asentoon joutuessa jalka tuntuu olevan kipeä.

Andyssä saattaa olla terrieriä, mahdollisesti jackrusselin verta. Kuitenkin Andyä voisi kuvailla ennemminkin mukavuudenhaluiseksi, kuin aktiiviseksi. Sadepäivinä hän jäisi mieluusti sisätiloihin. Mielileikit Andylle ovat lelujen vetämiset, ei niinkään pallon hakeminen. Andy rakastaa etsiä piilotettuja herkkuja ja osaa hienosti odottaa omaa vuoroaan.

Andy kaipaa uuden kodin lapsettomasta kodista. Meidän perheen elämänmuutokset eivät ole Andylle sopineet. Andy on näykännyt lapsia nyt muutaman kerran ja olemme näin väistämättömästi tilanteessa, jossa emme häntä voi enää pitää. Aikuiskoti sopisi Andylle siis parhaiten, toiset koirat eivät tuskin ole ongelma. Tämä ihana kaveri ansaitsee vielä eläkepäivilleen kivan kodin. Raskain mielin teemme tämän päätöksen, mutta uskomme, että joku onnekas saa hänestä vielä oikein ihanan lemmikin.Andy on noin 40 cm korkea ja painaa 10 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmiia1

PVM 14.07.2017