Divina on yksi niistä koirista, joka on ollut tarhalla lähes koko ikänsä. Tullessaan tarhalle Divina oli todella arka. Se kuitenkin löysi häkkikavereistaan koiran, jonka avulla rohkaistui hieman. Myöhemmin tämä koira adoptoitiin Suomeen. Nyt Divina elää häkissä usean muun koiran kanssa, jotka ovat selvästi Divinalle turvana. Tuttuihin tarhan vapaaehtoisiin Divina on oppinut hieman luottamaan. Divina pelkää kovia ääniä sekä kissoja. Divina ei ole kovin leikkisä mutta välillä intoutuu hieman leikkimään ja juoksemaan tuttujen koirakavereiden kanssa. Divina kävelee nätisti hihnassa, mutta koska kaikki on sille uutta pysähtelee usein katselemaan ympäristöään. Divina tarvitsee rauhallisen kodin, jossa on aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa tytölle mitä turvallinen koti tarkoittaa. Olisi myös hyvä, jos uudessa kodissa olisi reipas koirakaveri opastamassa Divinaa. Divina on noin 50-55cm ja 18-20kg.

Katso video http://youtu.be/zcv9yBUX_ww

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 9.8.2017