Bobby on adoptoitu yksityisesti Valverde Animal Asociacionin tarhalta nykyisen omistajan asuessa vielä Espanjassa. Bobby etsii nyt uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Bobby etsii kotia yksityisesti oman yhteyshenkilön kautta yhdistyksen avustuksella.

Bobby on noin 9-vuotias uros, rodultaan bretoni. Noin 15kg ja 50cm. Bretoneja käytetään Espanjassa yleisesti metsästyskoirana. Myös Bobby on alunperin ollut metsästäjällä, joka hylkäsi koiran. Bobby oli huonossa kunnossa tarhalle päätyessään mistä nykyinen koti koiran adoptoi seitsemän vuotta sitten.

Bobby on luonteeltaan avoin koira, joka lähestyy vieraitakin iloisesti. Kotioloissa aika rauhallinen. Bobby on ainoana koirana nykyisessä kodissa, mutta tulee kyllä hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Nykyisessä perheessä on alle kouluikäisiä lapsia ja heidän kanssa Bobby tulee hienosti juttuun. Koti sijaitsee kerrostalossa, ja eroahdistukseen viittavaa Bobbylla ei ole ja muutenkin on kotosalla hiljainen koira. Kovat pakkaset ja kynsien leikkuu ei ole Bobbyn lempiasioita.

Bobbylle etsitään loppuelämän kotia missä saisi tasapainoisesti reipasta ulkoilua sekä rauhallisia hetkiä omistajan kanssa. Bobbylla alkaa olla jo hieman ikää, mutta reippautta silti löytyy kuten tämän tyyppisillä koirilla yleensäkin. Bobbya ei ole kastroitu, joten tämä asia uuden kodin tulisi hoitaa kuntoon Bobbyn kotiuduttua.

Bobbya pääsee tapaamaan sopimuksen mukaan. Bobbyn kodin etsintää hoitaa yhdistyksen ulkopuolinen henkilö (Kati Hirsikangas, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), joka toimii yhdyshenkilönä. Täytä kuitenkin normaalisti kotiselvityslomake ja lue adoptioon liittyvät yleiset infot.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

Kati Hirsikangas
email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PVM 5.3.2018