Tämä 7-vuotias bretoni on hylätty kunnaliselle tarhalle josta se pelastettiin Protectoralle ja nyt Lizzy on kotihoidossa Espanjassa.Edelliset omistajat ovat olleet metsästäjiä ja Lizzy on selvästi hylätty koska siltä puuttuu metsästysvaisto. Lizzy on todella kiltti, hiukan alistuva koira ja varovainen koira, joka tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa, on sisäsiisti, kävelee nätisti hihnassa ja osaa matkustaa rauhallisesti autossa. Yksinolo sujuu ongelmitta. Lizzy on sisäoloissa rauhallinen, mutta ulkona jaksaa lenkeillä pitkiäkin matkoja, irtiolokin sujuu ja Lizzy oppii nopeasti uusia asioita. Lizzy on noin 50 cm korkea ja painaa noin 20 kiloa ; painoa pitäisi saada hiukan alas.

Video Lizzysta tarhalla

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

Yhteydenotot VAIN sähköpostilla

tiedotmiia1

PVM 14.3.2018