Tonjo on saanut kodin Suomesta, pienenä pentuna, vajaa kahdeksan vuotta sitten, mutta joutuu nyt etsimään uuden kodin omistajan sairastumisen vuoksi.

Nykyinen omistaja kertoo Tonjon olevan hyvin ihmisystävällinen poika, joka tykkää myös lapsista. Tonjo tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. On elänyt toisen koiran kaverina, mutta nyt viimeisen vuoden ainoana koirana. Ainoaksi koiraksi jäädessään Tonjo aluksi reagoi voimakkaasti mm. pissaamalla sisälle, mutta harjoittelun ja rauhoittavan Thundershirtin avulla Tonjo on tottunut olemaan myös itsekseen. Tonjo on tottelevainen ja tulee kutsuttaessa luokse. Haikein mielin omistaja toivoo Tonjolle löytyvän rakastavan kodin, jossa saisi mm. rakkautta, ulkoilua ja vapaana juoksemista.

30.6.2018

Tonjo sai kotihoitopaikan Helsingistä

27.7.2018

Kuulumisia kotihoidosta: 

Tonjon kanssa on mennyt erittäin hyvin. Viime aikoina olen pitänyt Tonjoa paljon vapaana. Olen varmuudeksi pitänyt muutaman metrin mittaista narua viistämässä maata pitkin. Tonjo nauttii nuorekkaalla riehakkuudella vapaana juoksemisesta tarkkaillen kuitenkin minua ja tullen heti luokseni kutsuttaessa. Luoksetulo on hyvä/erittäin hyvä. Vahvistamme sitä edelleen. Hihnassa kulkeminenkin sujuu jo paremmin. 
Tonjo on ollut mukana töissäni kaksi kertaa: iltavuorossa ja yövuorossa. Vierailut sujuivat hyvin. Asukkaat tutustuivat häneen yksi kerrallaan. Ilmapiiri töissä oli rauhallinen. Tonjolla kuitenkin meni paljon energiaa minun tarkkailuun. Vaikka hänellä oli oma peti mukana, lepäämiseen/nukkumiseen töissä hän keskittyi lähinnä yövuoron aikana. Tonjo on kotiutunut meille erittäin hyvin. Hän on kiltti, luottavainen, ystävällinen ihmisille, lapsille ja muille koirille. Hänellä on miellyttämisen halua haluten tehdä asiat niin kuin toivotaan. Rapsutuksesta ja hellyydestä Tonjo nauttii, haluten olla näin helteelläkin sohvalla kyljessä kiinni rapsutettavana. Kovien äänien/kolinoiden arkuus on ollut samanlaista meillä olo aikana. Tonjo on ihana koira ja toivomme koko sydämestämme, että hänelle löytyy ihana koti.

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 24.5.2018