Tonjo on saanut kodin Suomesta, pienenä pentuna, vajaa kahdeksan vuotta sitten, mutta joutuu nyt etsimään uuden kodin omistajan sairastumisen vuoksi.

Nykyinen omistaja kertoo Tonjon olevan hyvin ihmisystävällinen poika, joka tykkää myös lapsista. Tonjo tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. On elänyt toisen koiran kaverina, mutta nyt viimeisen vuoden ainoana koirana. Ainoaksi koiraksi jäädessään Tonjo aluksi reagoi voimakkaasti mm. pissaamalla sisälle, mutta harjoittelun ja rauhoittavan Thundershirtin avulla Tonjo on tottunut olemaan myös itsekseen. Tonjo on tottelevainen ja tulee kutsuttaessa luokse. Haikein mielin omistaja toivoo Tonjolle löytyvän rakastavan kodin, jossa saisi mm. rakkautta, ulkoilua ja vapaana juoksemista.

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 24.5.2018