Alhambra on pelastettu Paraison kunnalliselta tarhalta. Alussa se oli huonossa kunnossa fyysisesti ja henkisesti, mutta on nyt toipunut ja valmis adoptoitavaksi. Vieläkin se on kuitenkin ujo ihmisiä kohtaan, mutta pikku hiljaa rohkaistuu. Hihnassa kävely ei aluksi onnistunut, mutta sitäkin on nyt harjoiteltu. Alhambra tulee hyvin toimeen häkkikavereidensa kanssa, ja reippaan koirakaverin seurassa on rohkeampi. Se on myös leikkisä, ja tykkääkin juosta pallon perässä patiolla. Tyttö on noin 35-40cm ja painaa n.8-9kg.

Alhambran tulevassa kodissa olisi hyvä olla reipas koirakaveri, josta tyttö saisi tukea ja turvaa. Myös ujous on syytä ottaa huomioon, joten ihan pienten lasten koti ei ehkä ole se paras mahdollinen.

29.11.2018 Alhambra pääsi kotihoitoon Suomeen

Aluksi Alhambra "Alli" jännitti kovasti uutta paikkaa, uusia kavereita ja uusia lenkkipolkuja. Pian kuitenkin tyttö on reipastunut ja hoitopaikan galgosta onkin löytynyt hyvä suojelija pikku Allille. Sisäsiisti tuntuu tyttö olevan ja leikkimäänkin on jo rohkaistunut.

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 27.7.2018