Luxy on sympaattinen ja kiltti koira, joka omaa oikein hyvän luonteen. Se on nuori, sosiaalinen ja ihmisläheinen. Patiolla se on kovin leikkisä ja vauhdikas poika, joka välillä käy toki rapsuteltavana ihmisten luona. Häkissään se on rauhallinen. Luxy osaa jo kävellä hyvin hihnassa, ja ne asiat mitä poika ei vielä osaa, se oppii nopeasti. Luxy tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. On noin 40-45cm.

Katso video

9.9.2018 Luxy saapui kotihoitoon Suomeen, pk-seudulle

2.10.2018 Kuulumisia kotihoidosta:  Luxyn kanssa on mennyt todella hyvin nyt nämä 3 viikkoa. Luxy on energinen ja aktiivinen koira, tarpeellisen liikunnan kanssa kyllä rauhoittuu myös kotona oikein hyvin. Sosiaalinen kaikkien kanssa mutta tykkää enemmän leikkiä leluilla kuin koira kaverin kanssa. Yksinoloa harjoitellaan vielä…naapureilta olen kuullut, että ainakin yhdellä kertaa on kuullut haukuntaa sen jälkeen kun olen töihin lähtenyt ja yhtenä päivänä on saattanut järsiä tuolin jalkaa, mutta muita tuhoja ei ole tehnyt. Sisäsiisteys on myös hyvällä mallilla, harvoin ( noin 1x vko) on pienet merkki pissat vielä jossain, mutta muuten ei ole juuri tullut ainakaan kahteen viikkoon mitään isompia hätiä sisälle. Lapsia nähtiin myös, mutta aika vähällä aloitettiin. Rattaat ei tuntunut haittaavan ollenkaan Luxya mikä on hyvä juttu. Metrossa ja bussissa ollaan matkustettu aika paljon ja se menee jo melkein rutiinilla … tottakai yllättävät kovat äänet vielä aina vähän pelästyttää. Autossa menee myös oikein mallikkaasti. 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 27.7.2018