Vaikka tarhalla pyrittiin varmistumaan siitä, että Maggie sopisi kissakotiin, niin kaikesta yrityksestä huolimatta ja kissojen parhaaksi päätimme omistajan kanssa, että Maggielle pitäisi löytää kissaton koti. Omistaja kehuu Maggieta täyden kympin koiraksi, joka mielellään on mukana päivän askareissa. Sen yksi lempipuuhista on autoilu. Maggie on tottelevainen ja kulkee nätisti vapaanakin turvallisella alueella. Maggielle paras koti olisi varmasti suht aktiivinen, kissaton koti, esim. uroksen kaverina. Myös ainoaksi koiraksi varmasti sopisi, koska ihmiset tuntuvat olevan tärkeämpiä kuin toiset koirat. Maggie kävi muutaman päivän hoidossa myös kerrostalossa, eikä näyttänyt välittävän kerrostalon äänistä.

KUVAUS TARHALTA

Maggie on pelastettu kunnalliselta tarhalta, jonne sen omistaja oli jättänyt tytön huonokuntoisena. Maggiella oli paha korvatulehdus, matoja ja molemmat sen korvan päät leikeltynä. Nyt Maggie on onneksi toipunut näistä. Maggie omaa oikein hyvän luonteen, on tottelevainen, kiltti ja ihmisrakas. Se antaa käsitellä itseään ilman ongelmia. Maggie kävelee hyvin hihnassa ja tulee ongelmitta toimeen sen häkkikavereiden kanssa.  

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 29.7.2018 / 23.1.2019