Anka on hylätty metsästyskauden päättyessä. Tarhalla Anka joutui heti toisen koiran hyökkäyksen kohteeksi, josta se sai haavan korvaansa, haava on nyt jo parantunut. Ankalla todettiin leishmania, erlichia, babesia ja sydänmato, se on saanut kaikkiin asianmukaisen hoidon, leishmanian hoito tulee jatkumaan loppuelämän ajan. Mikäli olet kiinnostunut adoptoimaan Ankan lue ensin täältä leishmaniasta. Hoitojen ja hyökkäyksen takia Anka saa asua tarhalla vanhusosastolla kolmentoista muun koiran kanssa, siellä sen on turvallista ja parempi elää kunnes sille löytyy oma koti. Anka on hyvin rauhallinen, sitä tuskin edes huomaa toisten koirien joukosta. Anka on hyvin tyytyväinen kun se pääsee hetkeksi ihmisen syliin rapsuteltavaksi. Anka tulee toimeen kissojen ja lapsien kanssa, mutta parasta olisi jos Ankalle löytysi koti jossa olisi suht rauhallinen koirakaveri. Korkeus n.40 cm, paino n.12 kg.

Video Ankasta

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedothanna

PVM 05.08.2018