Kayla löydettiin pienenä pentuna pahvilaatikosta tarhan portin edestä. Pian tyttö adoptoitiinkin, jossa se asui viimeiset viisi vuotta. Nyt perhe kuitenkin toi Kaylan takaisin tarhalle, syyksi he sanoivat, ettei se osaisi olla kotona yksin. Tarhan työntekijöiden mielestä, syy oli keksitty. Joka tapauksessa, Kayla on taas tarhalla, häkissä, kuin joku rikollinen. Kayla on hieno koira. Se on kiltti ja ystävällinen, ja vaikka se on melko aktiivinen, se vaikuttaa tasapainoiselta ja tietää milloin rauhoittua. Se tykkää leikkiä pallolla, eikä sitä haittaa jakaa pallo toisen koiran kanssa. Päinvastoin, se leikkii mielellään toisten koirien kanssa. Kayla antaa käsitellä itseään, eikä ole manipuloiva ruuan suhteen. Se on sosiaalinen, eikä hermostu vaikka toinen koira olisi liiankin tuttavallinen. Kayla on ollut mukana myös kaupungilla ja se osasi käyttäytyä erittäin hyvin. Huomaa, että se on asunut perheessä ja sille on opetettu asioita. Se osasi matkustaa nätisti ja hiljaa autossa, kulki hälinässä välittämättä vieraista ihmisistä ja koirista ja tuli jopa toimeen samankokoisen nartun kanssa, joka oli hieman dominoiva. Kayla kävelee hihnassa vetämättä ja hienosti taluttajansa vierellä. Kayla on noin 50-55cm ja noin 30kg.

Katso video

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 1.8.2018