Eräs tarhan vapaaehtoinen löysi Sauronin jäteastian luota makaamasta. Löydettäessä Sauron oli hyvin sairas, se oli kuivunut, aliravittu, sillä oli paljon haavoja sekä murtunut sääriluu. Toipuminen oli hidasta, mutta kolmen kuukauden jälkeen tämä sinnikäs poika oli täysin toipunut. Ainoastaan hieman edelleen ontuu murtunutta tassuaan, mutta pystyy kuitenkin elämään normaalia elämää juosten ja hyppien. Sauron on hauska koira, joka nyt opettelee mitä oikea koiran elämä on, hellyys, huolenpito, rapsutukset ja kävelyt hihnassa. Kaikki mikä on todennäköisesti ollut sille ennen täysin tuntematonta. Sauron on aktiivinen koira, joka ei sovi sohvaperunaksi vaan tarvitsee liikuntaa ja aivojumppaa. Se on kiltti ja oppivainen. Hihnakävely ei ole täysin vielä hallinnassa, mutta joka kerta kulkee paremmin ja paremmin. Toisten koirien kanssa tulee hyvin toimeen ja haluaa olla kaikkien kaveri. Sauron on noin 50cm ja 15-20kg. 

Katso video

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 5.8.2018