Kuka adoptoitiin tarhalta pienenä pentuna ja nyt neljän vuoden jälkeen se palautettiin tarhalle. Omistaja sanoi syyksi sen, että Kuka oli purrut. Ensimmäinen päivä tarhalla olikin yhtä kaaosta. Kuka oli todella arka ja yritti purra kaikkia, jotka lähestyivät sitä. Samana iltana kuitenkin eräs tarhan vapaaehtoinen meni tytön häkkiin, istui siellä rauhassa ja antoi nakkia. Pikkuhiljaa Kukan pelko väistyi ja se näytti todellisen luonteensa. Todennäköisesti entisessä kodissa oli tapahtunut jotain mikä sai Kukan käyttäytymään niin pelokkaasti. Nykyään Kuka tykkää olla huomion keskipisteenä. Patiolla se tykkää leikkiä ja välillä olla rapsuteltavana. Hihnassa Kuka kävelee nätisti. Varmuuden vuoksi Kukalle etsitän kotia perheestä, jolla on kokemusta, osaamista ja kärsivällisyyttä kotiuttaa tyttöä rauhassa. Kuka on noin 56cm ja noin 22-24kg.

Katso video

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 5.8.2018