Sony on noin 4-vuotias leikattu vesikoira-mix uros, joka pelastettiin viiden muun koiran kanssa talosta, johon ne oli hylätty köytettyinä ketjuihin ilman vettä ja ruokaa. Muut koirat on jo adoptoitu, mutta Sony odottelee vielä omaa kotiaan. Myös Sony tarvitsisi nyt oman kodin, jossa se saisi elää rakastettuna ja ilman kahlitsemista ketjuun.

Aluksi Sony oli ymmärrettävistä syistä hyvin arka, mutta nyt jo rohkeammin hakee rapsutuksia ja hellyyttä. Ulkoillessa Sony mieluummin punkeaa ihmisten syliin hellittäväksi, eikä ole niinkään kiinnostunut leikkimisestä. Hihnassa Sony kävelee hyvin, joskin pitkässä hihnassa jonkin verran seilaa kadulla puolelta toiselle. Toisten koirien kanssa Sonylla ei ole ollut mitään ongelmia tarhalla. Se suhtautuu toisiin koiriin rauhallisesti ja välinpitämättömästi.

Sonyn säkäkorkeus on noin 45 cm ja paino noin 17 kg.

1.9.2019 Sony saapui kotihoitoon Suomeen

7.9.2019 Kuulumisia kotihoidosta: Sonysta on kuoriutunut maalaispoika. Kaupungissa on sille liikaa hälinää eikä se viihdy siellä. Rauhallisempi ympäristö on hieman vielä aralle Sonylle mieleen. Sony on kovin miellyttämisenhaluinen ja ihmisläheinen. Selvästi sillä on vielä takautumia edellisestä elämästä ja mahdollisesti pelkää, että sitä lyödään ja sen takia haluaakin kovasti olla ihmiselle mieliksi. Sony saattaa säpsähdellä vielä tiettyjä asioita, mutta ei lamaannu vaan reippaasti jatkaa menoa. Sonyn mieleen on samankokoiset ja pienemmät koirat. Isompia se saattaa hieman arastella. Se osaa olla yksin kotona ja on sisäsiisti. Sony kävelee nätisti hihnassa vetämättä. Sonylle paras koti olisi varmasti suht rauhallinen koti, jossa olisi koirakaveri. Kaikinpuolin Sony vaikuttaa ihan huippukoiralta!  

21.9.2019 Sony reipastuu päivä päivältä. Aluksi ohi menevät autot pelotti, mutta nyt niihinkin on jo totuttu mukavasti. Hihnassa kävelee edelleen mallikkaasti ja tykkää haistella ympäristöä. Pihalla on intoutunut saamaan juoksuhepuleita ja hakemaan muita leikkiin. Jos kukaan ei innostu leikkimään Sonyn kanssa leikkii ja juoksee se silloin itsekseen. Sisätiloissa Sony on rauhallinen.

Katso video, video2

Sony ja kissat

Sony ja lapset

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 5.8.2018 / 4.9.2019