Buba on hylätty kunnalliselle tarhalle. Saapuessaan sinne, tyttö näytti hyvältä ja hyvinvoivalta. Pian se kuitenkin alkoi alkoi laihtua ja riutua ja näyttikin pian luurangolta. Onneksi se saatiin kuitenkin pelastettua yhteistyötarhallemme, ja pikku hiljaa painokin alkoi nousta. Buba on aktiivinen, leikkisä, iloinen ja älykäs tyttö. Se tykkää ihmisistä, mutta ei kuitenkaan ole erityisen "läheisriippuvainen". Se tykkää kun sille heitetään palloa tai opetetaan peruskomentoja. Buba on nopea oppimaan uusia juttuja. Se on sosiaalinen kaikkien koirien kanssa ja kävelee nätisti hihnassa reagoimatta vieraisin ihmisiin tai ääniin. Buba sairastaa leishmaniaa, mutta lääkityksen turvin sen tila on tällä hetkellä vakaa. Buba on noin 59cm ja 17kg.

Katso video

Buba ja kissat 

Buba ja lapset

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 11.8.2018