Ryhmä vapaaehtoisia löysi Duquen ja erään toisen koiran kadulta penkomassa roskiksia ja etsimässä syötävää. He ottivat koirat kiinni ja veivät ne maksulliseen kenneliin yrittäen löytää koirille kodit. Koirat olivat kennelissä kuukausia ja vapaaehtoisten rahat alkoivat loppua. Niinpä yhteistyötarhamme suostui ottamaan koirat tarhalle. Toinen koira on jo adoptoitu, mutta Duque etsii edelleen sitä loppuelämän kotia. Duquen arvioitu syntymäaika on alkuvuodesta 2017. Se on kiltti, hauska, sosiaalinen ja aktiivinen koira. Se tykkää ihmisistä, ja vielä jos pääsee pitkälle lenkille niin se on parasta. Muiden koirien kanssa on sosiaalinen, mutta kissakotiin Duque ei sovi. Se osaa muutamia peruskomentoja ja vaikuttaa olevan sisäsiisti. Duque tarvitsee aktiivisen kodin, jossa sen kanssa jaksetaan tehdä pitkiä lenkkejä ja muutenkin aktivoida poikaa. Se on noin 58cm ja 28kg.

Duque adoptoitiin Espanjaan syksylla 2019, mutta vain muutaman päivän jälkeen se palautettiin takaisin tarhalle, koska se ei osannut olla yksin kotona.

Katso video 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 19.1.2019