Saapuessaan tarhalle Marcelino oli arka ja pelokas. Nyt se on kuitenkin pikkuhiljaa rohkaistunut, mutta silti uuden kodin tulee varautua siihen, että tämän komean galgomix pojan kanssa täytyy edetä rauhallisesti ja kärsivällisesti. Tuttujen tarhan vapaaehtoisten kanssa se jo uskaltaa tulla luokse ja näyttää oikean luonteensa. Muiden koirien kanssa se on sosiaalinen ja itsenäinen, eikä ole aiheuttanut minkäänlaisia konflikteja. Marcelino on myös kissatestattu tarhalla ja voisi sopia myös kissakotiin. Marcelino on noin 4,5v., noin 62 cm ja noin 25 kg.

25.1.2020 Marcelino saapui kotihoitoon Suomeen

2.2.2020 Kuulumisia kotihoidosta: Marcelo tuli meille kotihoitoon noin viikko sitten. Edistyminen on ollut nopeaa. Remmissä kulkee isommassakin porukassa kauniisti, eikä vedä yhtään. Meidän omien koirien porukassa menee rennon letkeästi. Lisäksi meillä on kaksi kissaa, joista ei yhtään välitä. Kaikki ihmiset on enemmän kun super ihania. Autoon meno vielä hitusen jännittää, mutta kun kyytiin pääsee, niin rentoutuu. Nokkela kaveri, palkaksi parasta on pala juustoa tai nakkia. Syö muiden kanssa, eikä puolusta ruokaansa.

Katso video 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 20.1.2019