Fabio, noin 4v., on yksi viidestä galgosta, jotka pelastettiin metsästäjältä Sevillasta. Kaikilla viidellä oli haavoja ja ne olivat laihoja. Nyt ne ovat toipuneet ja valmiita lähtemään uusiin koteihinsa. Fabio on iso, upea ja näyttävä uros. Se on atleettinen ja tykkääkin juosta ja leikkiä muiden galgojen kanssa leikkialueella. Se ei varsinaisesti hae rapsutuksia, mutta jos sitä rapsuttelee niin jää kyllä niille sijoilleen pitkäksi aikaa nauttimaan. Se tulee hyvin toimeen sekä urosten että narttujen kanssa ja kävelee myös nätisti hihnassa. Häkissään vaikuttaa kovin rauhalliselta ja osaakin odottaa rauhassa kun sille laitetaan hihna. Fabio on kissatestattu tarhalla ja voisi sopia myös kissakotiin. Fabio on noin 79cm.

Katso video

HUOM!  Galgojen juoksuttaminen radalla ei ole sallittua. Koiralla voi olla vanhoja vammoja joita ei päälle päin huomaa. Radalla juostessa koira keskittyy täysipainoisesti "saaliin" kiinni saamiseen eikä välttämättä huomaa kipua. Seuraukset voivat olla vakavia.

METSÄSTYS: Galgot ja podencot metsästävät juoksemalla saaliin kiinni ja tämä tapa metsästää on Suomessa laissa kielletty. Näitä rotuja ei siis saa käyttää metsästykseen.

Lisätietoa galgoista ja podencoista

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 25.2.2019