Leo sai kodin Suomesta, mutta yhteiselo perheen toisen koiran kanssa ei onnistunut, joten Leo etsii nyt uutta kotia.

Nykyinen koti kertoo Leosta: Leo on maailman iloisin ja kultaisin koira, Leoon ei voi olla rakastumatta! Se rakastaa ihmistä yli kaiken ja tykkää leikkiä kovasti. Leo tykkää käpertyä ihmisen viereen sohvalle ja pestä korvat tai nuuhkutella naamaa. Jos ihminen ei älyä leikittää, tuo hän lelun ihmisen syliin vinkiksi. Leo motivoituu hyvin myös nameista, joten siitä voisi saada jopa kivan harrastuskaverin. Se tulee hyvin toimeen toisen narttuni kanssa, mutta toisen kanssa ne eivät valitettavasti tule toimeen. Leo puolustaa ruokaa, lelua ja ihmistä minkä takia Leolla ja toisella nartullani on ollut resurssiriitoja ja tästä syystä joudun myös valitettavasti Leosta luopumaan. Ihmiseltä se ei kuitenkaan puolusta mitään. Leon yksinolo on ollut myös hieman haasteellista, tosin edistystä on tapahtunut. Leo ei tuhoa mitään, mutta haukkuu yksin ollessa. Tästä syystä uuden kodin olisi hyvä olla omakotitalossa, jossa olisi mahdollisesti ystävällinen narttu kaverina, joka ei provosoidu eikä puolusta mitään. 

Leon kuvaus tarhalta: Leo on elänyt perheessä pennusta asti, mutta nyt alkuvuodesta perhe päätti, että he eivät voi enää pitää Leoa ja jättivät pojan tarhalle. Tullessaan Leo oli ymmärrettävästi kovin peloissaan. Leo pääsi kotihoitoon Espanjassa ja kotioloissa se on taas oma iloinen itsensä. Se on kiltti, ystävällinen ja leikkisä poika. Se on sosiaalinen ihmisten ja koirien kanssa, ja tykkää lapsista. Voisi olla hyvä jos Leon uudessa kodissa olisi koirakaveri, jonka kanssa se pääsisi leikkimään. Leo on noin 50cm ja 9-10kg.

Katso video 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 6.3.2019 / 28.4.2019