Hulk on jätetty tarhalle edellisen omistajan toimesta noin vuosi sitten. Mahdollisesti sitä on käytetty metsästykseen ja sitten jäänyt tarpeettomaksi. Hulk on sosiaalinen, iloinen, leikkisä ja hauska poika, joka ei tunnu pelkäävän ihmisiä, vaan tulee reippaasti luokse rapsuteltavaksi. Se rakastaa leikkimistä leikkialueella ja uimista pienessä altaassa. Tarhan vapaaehtoisten kanssa se on päässyt retkelle myös joen rantaan. Hulk elää samassa häkissä usean muun koiran kanssa eikä sillä ole ikinä ollut minkäännäköisiä ongelmia. Hulk osaa myös matkustaa autossa ja kävelee hihnassakin hyvin. Hulk on ollut tarhalla jo melko pitkään ja tarhaelämä alkaa selvästi stressata sitä. Sen takia olisikin hyvä jos Hulk pääsisi pian pois tarhalta omaan kotiin. Hulk on noin 50cm ja 17kg.

Katso video 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 6.3.2019