Elliot on noin 2v. malinois uros, joka on hylätty kunnalliselle tarhalle. Syytä, miksi se on hylätty, ei ole tiedossa. Elliot on rodulleen tyypilliseen tapaan aktiivinen, ja uuden omistajan on huomioitava tämä ja tarjottava pojalle tarpeeksi liikuntaa ja aktiviteetteja. Elliot on älykäs, se osaa jo joitain peruskäskyjä ja siitä saattaisi olla jopa harrastuskoiraksi. Päivittäisen puolen tunnin ulkoilun leikkialueella Elliot käyttää tarkkaan leikkien ja juosten. Hihnassakin Elliot osaa kävellä mallikelpoisesti, mitä nyt välillä uteliaisuus voittaa nuoren pojan. Muiden koirien kanssa Elliot tulee hyvin toimeen. Se on noin 65cm ja 22kg. Elliot sairastaa leishmaniaa.

Katso video

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 8.3.2019