Daguin, syntynyt 19.10.2009, tarina on kovin surullinen. Yli yhdeksän vuotta se sai elää kodissa, kunnes eräänä päivänä omistaja toi sen tarhalle sen enempää selittämättä syytä luopumiselle. Dagui oli tietenkin hämillään tästä, kun yht'äkkiä edessä olikin kalterit eikä se turvallinen oma koti. Dagui on rauhallinen, joka arvostaa makoilua pehmeässä ja mukavassa pedissä. Se on sisäsiisti ja kävelee nätisti hihnassa. Dagui on arka vieraita ihmisiä ja koiria kohtaa, jolloin se saattaa rähistä tuntiessaan itsensä uhatuksi. Tämän takia Daguille paras paikka olisikin rauhallinen koti ainoana koirana, jossa ei tarvitsisi turhia stressata. Uuden omistajan pitää myös osata antaa Daguin rauhassa tutustua itseensä koiran ehdoilla. Dagui on noin 30cm ja 4,8kg.  

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 20.4.2019