Daikiri on noin puolen vuoden ikäinen galgomix narttu, joka löytyi eräänä kylmänä ja sateisena yönä kadulta yksinään. Tullessaan tarhalle huhtikuun lopussa 2019 se oli todella huonossa kunnossa. Sillä oli flunssa, haavoja ympäriinsä sekä iho-ongelmia. Nyt kahden kuukauden jälkeen se on vihdoin toipunut ja valmis uuteen kotiinsa. Galgomaiseen tapaan se tykkää juosta loputtomiin, leikkiä koirakavereiden kanssa ja käydä kävelyllä. Se on sosiaalinen niin koirien kuin ihmistenkin kanssa ja tulee mielellään hakemaan rapsutuksia. Koska Daikirin pentuaika on ollut niin rankka ja ravinto todennäköisesti huonoa, eläinlääkäri huomasi, että tytön etujalat ovat hieman lyhyemmät kuin takajalat. Sen takia Daikiri saakin nyt kalsiumlisää, jotta jalat ja luusto vahvistuisi. Eläinlääkärin mukaan tulevaisuudessa Daikirilla ei tule olemaan ongelmia jalkojen kanssa, nytkään ongelmaa tuskin huomaa. Tällä hetkellä Daikiri on noin 45cm ja 12kg.

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 26.6.2019