Ramita on noin puolentoistavuoden ikäinen narttu, joka eräs perhe löysi hylättynä metsästä. Onnekseen perhe toi Ramitan tarhalle. Nyt Ramita on etsinyt tarhalla omaa kotia noin puolen vuoden verran. Muutama espanjalainen perhe tyttöä onkin käynyt katsomassa, mutta heidän mielestään Ramita on ruma, joten he eivät ole halunneet adoptoida sitä. Onneksi Ramita ei tätä tiedosta, vaan se on täynnä rakkautta, iloa ja leikkisyyttä. Se leikkii mielellään koirakavereiden kanssa tai itsekseen leluilla. Välillä se käy hakemassa rapsutuksia vapaaehtoisilta. Se on kovin sosiaalinen sekä ihmisten että kaiken kokoisten koirien kanssa. Kun leikki alkaa väsyttää, rauhoittuu Ramita silloin haistelemaan ja tutkimaan uusia paikkoja ja asioita. Ramita on noin 40cm ja 8kg.

Katso video Ramitasta.

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 6.8.2019