Relampago, noin 4,5v. uros, löytyi juoksemasta kauhistuneena keskellä ei mitään. Se juoksi karkuun kuin salama, josta saikin nimensä, Relampago, Salama. Tullessaan tarhalle se oli kovin peloissaan, mutta sitten se löysi koirakaverin, joka avulla rohkaistui. Se alkoi leikkimään ja oli kuin normaali koira. Sitten tämä kaveri kuitenkin adoptoitiin ja vaikka häkissä oli paljon muita koiria, ei niistä löytynyt samanlaista kaveria enää. Relampago taantui ja on nyt taas kovin arka. Muutaman tutun ihmisen kanssa se on suhteellisen normaali, mutta vieraat ihmiset kauhistuttavat. Muiden koirien kanssa on sosiaalinen, mutta varsinaista "terapiakoiraa" Relampago ei ole löytänyt. Pojalle paras koti olisi rauhallinen, jossa on kokemusta aroista koirista. Reipas ja kiltti, suurinpiirtein samankokoinen koirakaveri olisi varmasti myös plussaa. Relampago on noin 45-50cm ja painaa noin 15kg.  

Katso video Relampagosta

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 7.9.2019