Nora on pikkuruinen noin 4,5-vuotias narttu, joka hylättiin kahden muun koiran kanssa tarhalle kertomatta syytä. Nora on iloinen, hyvin energinen ja hellyydenkipeä ja siitä huomaa sen viettäneen aikaa ihmisten seurassa. Nora tykkää leikkiä sekä koira- että ihmiskavereidensa kanssa. Myös tarhan vapaaehtoisten antama hellittely on tytön mieleen. 

Hihnassa Nora kulkee nätisti ja lenkit ovat sille mieluisia. Toisten koirien kanssa Nora tulee hyvin toimeen ja se onkin asunut Espanjassa perheessä Budy -koiran kanssa. Nora saattaisi sopia myös kissakotiin.

Noran säkäkorkeus on noin 39 cm ja paino noin 4 kg.

Katso video Norasta!

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaija

PVM 09.09.2019