Castana on noin 5,5v. narttu, joka haettiin yhteistyötarhallemme heinäkuussa, läheiseltä kunnalliselta tarhalta. Kunnalliselle tarhalle se oli joutunut omistajansa hylättyä sen. Aluksi Castana on hieman ujo uusia ihmisiä kohtaan. Se painautuu maahan jos korotat ääntäsi tai lähestyt nopeasti sitä kohden. Tämän perusteella voisi ajatella, että Castanaa on kohdeltu aiemmin melko kovalla kädellä. Castana on rauhallinen ja se elää usean muun koiran kanssa samassa häkissä ilman ongelmia. Se kävelee hihnassa rauhallisesti ja kohtaa vastaantulevat koirat ystävällisesti. Castana kaipaa omaan kotiin, jossa sen luottamus ihmisiin voi palautua ja se saa ansaitsemaansa rakkautta sekä huolenpitoa. Castana on noin 55cm ja 26kg.

Video Castanasta

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 14.9.2019