Boxi on arviolta vajaa kolme vuotias bokserimix uros, jonka sen omistaja on hylännyt tarhalle huhtikuussa 2019. Boxi on iloinen, energinen ja sosiaalinen poika. Se on kuin pentu, täynnä elämäniloa. Se rakastaa ihmisiä, kaikella innolla ja energialla. Leikkiminen koirakavereiden kanssa on myös Boxille tärkeää. Boxi on tottelevainen ja fiksu, se osaa jo muutamia peruskäskyjä ja opettelee mielellään uusia asioita. Häkissään Boxi on suhteellisen rauhallinen, mutta päästessään leikkialueelle vauhtia riittää. Boxi tarvitsee ehdottomasti aktiivisen kodin, jossa se saa tarpeeksi liikuntaa ja aktiviteetteja ja on tilaa liikkua. Myös koirakaveri, joka jaksaa leikkiä Boxin kanssa olisi varmasti hyvä. Kissat sen sijaan aiheuttavat Boxille turhan paljon jännitystä ja innostusta, joten kissakoti ei ole Boxille sopiva. Boxi on noin 55cm ja 24kg.

Video Boxista

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 25.9.2019