Gribus on syntynyt arviolta 9/2014. Tarhalle se on päätynyt joulukuussa 2015, reilun vuoden ikäisenä. Siitä asti Gribus on elänyt tarhalla eli neljä pitkää vuotta. Tullessaan tarhalle Gribus oli kovin hermostunut. Se oli kovin aktiivinen, eikä millään tuntunut sopeutuvan. Häkkielämä sai sen turhautumaan ja käyttäytymään huonosti. Se eli häkissään yksin tai yhden narttukoiran kanssa. Ajan kanssa tarhan vapaaehtoiset alkoivat ymmärtämään Gribusin todellista luonnetta. Seurustellessaan enemmän Gribusin kanssa, poika alkoi rentoutumaan. Jonkin ajan kuluttua Gribus pääsi tapaamaan muita koiria ja jopa koirapuistoon. Vaikka Gribus on muuttunut parempaan suuntaan, se ei silti tule toimeen kissojen kanssa. Myös pienet koirat saavat sen innostumaan liikaa. Tarhan vapaaehtoiset ovat vieneet Gribusia erilaisiin aktiviteetteihin. Aluksi autoilu oli pelottavaa, mutta nyt Gribus on oppinut että autolla pääsee mukaviin paikkoihin. Ihmisten kanssa Gribus tulee hyvin toimeen, se on tottelevainen ja kävelee hihnassakin hyvin. Gribus on käynyt myös juoksutapahtumissa mihin saa ottaa koiran mukaan ja osaakin juosta nätisti vierellä. Myös uiminen on Gribusin mieleen. Vaikka Gribus on edistynyt paljon, on tarhaelämä sille kuitenkin liian stressaavaa. Olisikin hienoa, jos Gribus vihdoin pääsisi kotiin, jossa ymmärettäisiin sen tarpeita ja se saisi tarvitsemaansa tekemistä. Gribus on noin 53cm ja 25kg.

Katso video1 

Katso video2

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 28.12.2019