Jass löytyi kirjaimellisesti roskiksesta, roskalavalta, josta se ei päässyt pois. Nyt Jass on kuitenkin tarhalla, ja etsii loppuelämän kotia. Kaikesta kokemastaan huolimatta Jass on onnellinen ja iloinen poika. Se rakastaa ihmisiä ja leikkimistä. Kun vapaaehtoiset menevät sen häkkiin, Jass ilahtuu, koska tietää pääsevänsä kävelylle tai leikkialueelle. Jass on sosiaalinen sekä ihmisten että toisten koirien kanssa. Jass sairastaa leishmaniaa, ja on todennäköisesti sen takia lähes kokonaan sokea. Se ei kuitenkaan vaikuta siihen, ettei Jass juoksisi mielellään pallon perässä. Jass tykkää käydä myös kävelyllä ja osaakin kävellä hihnassa hyvin. Tavatessaan muita koiria Jass suhtautuu heihin ystävällisesti. Tällä hetkellä Jass elää samassa häkissä kuuden muun koiran kanssa ilman ongelmia. Jass tarvitsee kodin, jossa osataan kiinnittää huomiota pojan erityistarpeisiin ja rakastaa sitä sokeudesta huolimatta. Jass on noin 60cm ja 21kg.

Katso video Jassista leikkimässä 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 03.01.2020