Maaliskuussa 2019 Delicia löytyi maaseudulta yksinään nälkäisenä ja janoisena. Delicia on mukavanoloinen koira, joka on kovin ihmisrakas. Sen energiataso on keskiluokkaa, ja tarvitsee päivittäisen liikunnan lisäksi myös aivotyöskentelyä, jotta ei turhaudu kotona ollessaan. Hihnassa kävellessään Delicia on mallikas ja kohtaa vastaan tulevat koiratkin ystävällisesti. Delicia vaikuttaa oikein kivalta koiralta, joten vaikea kuvitella miksi joku on sen hylännyt... Delicialla on vasemmassa lonkassa lievä dysplasia, joka ei tunnu vaikuttavan sen elämään. 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 2.2.2020