Curro, noin 9v. uros, oli jätetty tarhan portille eräänä yönä helmikuussa 2020. Todennäköisesi se oli elänyt perheessä eikä metsästäjällä, koska se oli pullea eikä siinä näkynyt kaltoinkohtelun merkkejä. Curro on hauska pieni podenco, joka vaikuttaa hyvin tasapainoiselta. Vaikuttaa, että se on tottunut elämään kotioloissa eikä ole arka. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, eikä lähde riitoihin mukaan. Jos joku asia sitä jännittää niin se poistuu paikalta. Curro ei ole mikään leikkisä, vaan hakeutuu mielummin ihmisen lähelle  rapsuteltavaksi. Curro tykkää käydä kävelyllä ja käveleekin hihnassa hyvin. Curro on noin 43cm ja 9kg.

Katso video Currosta

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 19.7.2020