Curro, noin 2,5v., löytyi tieltä kun auto melkein ajoi sen yli. Onneksi kuljettaja kuitenkin pysähtyi ja vei pojan kunnalliselle tarhalle. Yhteistyötarhaltamme työntekijät käyvät välillä hakemassa koiria juuri tuolta kunnalliselta tarhalta. Näin Curro päätyi yhteistyötarhallemme. Curro vaikuttaa uteliaalta ja älykkältä koiralta. Se katselee ihmisiä pää kallellaan ihan kuin tietäen mitä ne aikovat sanoa. Curro tykkää käydä lenkillä, haistella ja tutkia uusia asioita. Se on aina valmiudessa, jos ilmestyy jotain mistä hänen pitää tietää. Ihmisten kanssa Curro on kiltti ja ystävällinen. Toisten koirien kanssa on myös sosiaalinen ja jakaa ruuan sekä lelut. Curro kävelee nätisti myös hihnassa. Curro on noin 54cm ja 11-12kg.

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 23.7.2020