Einstein, noin 1,5v. uros, joka on tullut yhteistyötarhallemme toukokuussa 2020 kunnalliselta tarhalta. Tämän takia pojan historiasta ei ole muuta tietoa. Kun Einsteinin häkkiin menee, tervehtii se innokkaana tietäen, että saa hetken ajan ihmisen huomiota ja rapsutuksia. Einstein on aktiivinen ja leikkisä, ja se mielellään leikkii ja juoksee häkkikavereidensa kanssa patiolla. Einsteinia on viety tarhan ulkopuolelle ja se on käyttäytynyt mallikkaasti. Autossa se oli kuitenkin hieman hermostunut, joten sitä tuskin on opetettu miten matkustaa autossa. Einstein on sosiaalinen muiden koirien kanssa ja se viihtyykin hyvin koiraseurassa. Tarhan ulkopuolella se lähestyi vieraita koiria uteliaasti, mutta jotkut koirat aluksi hermostutti sitä. Kuitenkin tutustuttuaan Einstein osasi rentoutua myös vieraiden koirien seurassa. Kävelyllä Einstein seuraa tarkkana ympäristöään, kuitenkin seuraten taluttajaansa. Einstein kävi myös rannalla tarhan vapaaehtoisten kanssa ja se oli pojalle selvästi uusi juttu. Einstein kyllä kävi kastautumassa, mutta päätyi kuitenkin aina ihmisten luokse rapsuteltavaksi. Einstein on noin 60-65cm ja noin 30kg.

Katso video Einsteinista

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 23.7.2020