Hippie ja Mora löytyivät pellolta huonossa kunnossa. Nyt molemmat tytöt ovat toipuneet ja valmiita etsimään omat kodit. Mora on tytöistä hieman varautuneempi ja rauhallisempi. Nopeasti se on kuitenkin tottunut tarhan vapaaehtoisiin ja hakee näiltä rapsutuksia. Silti se seurailee vielä kaveriansa Hippietä ja toisinaan tukeutuu tähän. Mora tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja hihnassakin osaa kävellä hyvin. Mora on noin 60-65cm.

Katso video Morasta

HUOM!  Galgojen juoksuttaminen radalla ei ole sallittua. Koiralla voi olla vanhoja vammoja joita ei päälle päin huomaa. Radalla juostessa koira keskittyy täysipainoisesti "saaliin" kiinni saamiseen eikä välttämättä huomaa kipua. Seuraukset voivat olla vakavia.

METSÄSTYS: Galgot ja podencot metsästävät juoksemalla saaliin kiinni ja tämä tapa metsästää on Suomessa laissa kielletty. Näitä rotuja ei siis saa käyttää metsästykseen.

Lisätietoa galgoista ja podencoista

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 26.7.2020