Dulce, noin 9kk ikäinen narttu, löytyi Malagasta kadulta itsekseen. Onneksi eräs huomasi tytön ja toi tarhalle. Vaikka Dulce on ollut tarhalla vasta vähän aikaa, on se silti valloittanut kaikkien vapaaehtoisten sydämet. Se on todella ihmisrakas, ja haluaisi koko ajan vaan olla lähellä ihmistä. Myös toisten koirien kanssa Dulce on mainio. Se ei tahdo kenellekään pahaa ja haluaa olla kaikkien kaveri. Dulce jakaa lelut ja ruuat muiden kanssa ilman ongelmia ja kävelee hihnassakin nätisti. Vaikka Dulce on iloinen pieni tyttö, kärsii se kuitenkin tarhalla. Siitä voi huomata kuinka se joka päivä muuttuu surullisemmaksi ja surullisemmaksi. Todennäköisesti se on siis ollut kotikoirana. Dulce on noin 43cm ja 11-12kg. 

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 27.7.2020