Paco on noin 6v. uros, joka löytyi yksinään Malagan kadulta elokuussa 2020. Löydettäessä Paco oli kamalassa kunnossa, sen turkki oli täysin huopaantunut ja rastoittunut, se oli laiha ja silmässä oli haava. Turkki oli ajeltava kokonaan pois ja alta paljastuikin komea pieni poika. Vaikka Paco joutui tullessaan tarhalle heti melkoiseen käsittelyyn, se käyttäytyi koko ajan kiltisti. Se on rauhallinen, kiltti, tasapainoinen eikä yhtään pelokas. Myös silmää se on antanut hoitaa ilman ongelmia. Vaikuttaakin siltä, että se on tottunut ihmisiin ja ihmisten käsittelyyn, joten todennäköisesti se on ollut jonkun koira. Häkissä Paco tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja kävelee nätisti hihnassa. Paco on noin 42cm ja 5-6kg. Viikko sitten Paco pääsi kotihoitoon Espanjassa. 

Katso video Pacosta

 

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotmaria

PVM 3.10.2020