2014

Kodittomat Espanjan Koirat ry:n vuoden 2015 kalenteri ilmestyy joulukuun alussa. Kalenterin hinta on 15€ joka sisältää postikulut Suomessa.
Tilaus: kalenterin voit tilata sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita otsikoksi Kalenteritilaus ja kuinka monta kalenteria haluat. Viestiin yhteystiedot mihin osoitteeseen kalenteri lähetetään. Maksutiedot saat paluuviestillä.
Espanjassa kalentereita voi ostaa Fuengirolasta Centro Finlandian La Leonasta ja Los Bolichesin Anni's Vital Shopista

30.8-20.9.2013

Kalenterikisa!

Teemme vuodelle 2014 kätevän pöytäkalenterin jotka tulevat myyntiin lokakuun aikana. Etsimme nyt kalenterikuvakoiria esiintymään kalenterissamme. Nyt tutkimaan siis digitiedostot ja lähettämään parhaat otokset mukaan kisaan!

Säännöt:

1.       Kuvan koiran tulee olla adoptoitu yhdistyksemme kautta elokuun 2012-elokuun 2013 välisenä aikana.

2.       Kuvassa voi myös esiintyä useampia koiria, kunhan kohta 1 täyttyy kaikkien kuvan koirien osalta.

3.       Lähetä kuva/kuvat (max 3/osallistuja) 20.9.2013 sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Lähetä kuva/kuvat alkuperäisessä koossa.

4.       Ilmoitamme kalenteriin valituille henkilökohtaisesti valinnasta. Kalenteriin päässeiden koirien omistaja saa kalenterin maksutta, postikulujen hinnalla. (jos kuvassa on 2 eri omistajien koiraa - vain 1 kalenteri  maksutta)

5.       Muista ilmoittaa kuvasi yhteydessä omat yhteystiedot, koirasi nimi (mikä oli tarhalla ja mikä nyt jos eri), sekä milloin koirasi saapui Suomeen.

6.       Etsimme persoonallisia kuvia, iloisia, vuodenaikaan sopivia (joulu, talvi, kesä, kevät, syksy...).

7.       Lisätietoa voi kysyä osoitteesta  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

8.      Valittujien kuvien ottaja antaa yhdistykselle oikeuden kuvan käyttöön myös promootiotarkoituksessa.

30.8-10.9.2013

Rekisteröi koirasi Turvasiru-palveluun! 30.8-10.9 välisenä aikana saat 3 euron alennuksen rekisteröinnistä. Turvasirun nettikaupassa käytä alennuskoodia PERRO. Tarjous on avoin kaikille - koirasi ei ole siis tarvitse olla yhdistyksemme kautta adoptoitu - ja myös kissat voi osallistua!

7.9.2013

Kodittomat Espanjan Koirat ry on tänäkin vuonna mukana nyt jo kolmatta kertaa järjestettävässä Löytökoiralauantai-tapahtumassa! Pisteemme löytyy sisätiloista. Mukana tapahtumassa yhdistyksen toimihenkilöitä ja vapaaehtoisia, sekä tietenkin kauttamme kodin saaneita koiria omistajineen. Kannatustuotemyyntiä luvassa myös.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 7.9 klo 12-16 Alppilan kirkolla Helsingissä (osoite Kotkankatu 2, 00150 Helsinki). Lisätietoa tapahtuman omasta Facebook-ryhmästä.

 

Klikkaa kuva isommaksi!