Aaron on pieni podenco, joka on ollut tarhalla jo yli kaksi vuotta. Aaron oli tullessaan todella arka, eikä ottanut mitään kontaktia ihmisiin. Nyt poika on jo hieman reipastunut, mutta on edelleen hieman ujo vieraita ihmisiä kohtaan ja viihtyy omissa oloissaan.

Aaron tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja olisikin hyvä jos tulevassa kodissa olisi myös reipas koirakaveri. Pojalle etsitään kotia jossa olisi jo ennestään kokemusta aroista koirista sekä kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siihen että sopeutuminen voi viedä aikaa. Aaron kävelee nätisti hihnassa, mutta saattaa säikkyä kovia ääniä tai vieraita ihmisiä jotka tulevat liian lähelle. Aaron on 40-45cm korkea ja painaa 10-13 kiloa.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

sanni tiedot

PVM 6.6.2015