Aitorille etsitään uutta kotia. Aitor on oman perheen kesken ihana ja rakastetettava koira, mutta se stressaantuu uusista ihmisistä ja koirista. Lenkillä se ryhtyy herkästi rähjäämään remmissä ja kotonakin se on hyvin reviiritietoinen. Oman perheen lapset ja toinen koira ovat ok, mutta paras vaihtoehto Aitorille olisi perhe, jossa ei ole ainakaan alle teini-ikäisiä lapsia. Uudella kodilla tulisi olla kokemusta koirista ja pitkäjänteisyyttä kouluttaa Aitoria positiivisella vahvistamisella. Aitor on hyvin aktiivinen, ja se tarvitseekin oikeanlaista tekemistä purkaa energiaa jota sillä on paljon.

12.12.2015 Aitor sai kotihoitopaikan Länsi-Uudeltamaalta

18.12.2015 Kuulumisia kotihoidosta

Aitor on ollut nyt viikon verran kotihoidossa perheessä, jossa on kaksi muuta koiraa. Kotihoitajan mukaan Aitor on koira, joka osallistuu koko perheen toimintaan ja elämään. Aitor on innokkaasti mukana kaikessa tekemisessä, utelias ja oppii nopeasti. Ei räyhää remmissä vastaantuleville koirille. Tykkää kovasti rapsutuksista ja sitä mukaan alkaa myös luottamaan ihmisiin. Innostuessaan saattaa napata kiinni epähuomiossa, mutta ei kuitenkaan pure. Parasta Aitorille olisi rauhallinen koti, jossa olisi tietty järjestys ja rytmi. Ei perheeseen missä pieniä lapsia.

Alkuperäinen esittely:

Kadulta löytyneen Aitorin ikä lähentelee yhtä vuotta. Aitor on tosi symppis ja ihmisrakas poika, joka olisi rapsuteltavana aina. Aitor on myös leikkisä ja energinen, mutta osaa tarvittaessa myös rauhottua. Poika kävelee nätisti hihnassa ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Aitor on noin 40 cm korkea ja painaa noin 10-12 kiloa.

KATSO VIDEO

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedotjaana

PVM 24.3.2014 / 2.9.2015