Alfur, tarhanimeltään Leon saapui Kimin tarhalle eräältä kunnalliselta tarhalta. Alfur pääsi kuitenkin kotihoitoon Espanjassa. Poika on todennäköisesti joutunut elämään pentuajan jossain ahtaassa tilassa tai kytkettynä, koska koiran lihakset eivät ole kunnolla vielä kehittyneet. Kotihoitajan mukaan Alfur on aivan ihana poika, jonka luonne on 10+. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Alfur rakastaa juoksennella vapaana ja leikkiä muiden koirien kanssa. Alfur onkin käynyt paljon koirapuistossa leikkimässä, jossa tulee toimeen sekä narttujen että urosten kanssa. Olisikin hyvä, jos uudessa kodissa olisi koirakaveri. Alfur on aktiivinen nuori poika, joka tarvitsee aktiivisen perheen, jossa jaksetaan touhuta pojan kanssa. Alfurista voisi saada myös hyvän harrastuskoiran. Poika rakastaa kaikkia ihmisiä etenkin lapsia ja tulee hyvin toimeen niiden kanssa. Kävelee nätisti hihnassa, eikä rähjää muille koiralle. Tykkää matkustaa autossa ja on sisäsiisti. On noin 60cm ja 25-30kg.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

tiedottiina

PVM 9.4.2015