Aly on vielä nuori tyttö joka on tällä hetkellä tarhalla pentuhäkissä muiden pentujen kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Aly on hieman rauhallisempi koiran alku pienten riekkujien joukossa. Aly tulee iloisena vieraankin ihmisen luokse ja on mielellään sylissä. Todella kiltti, ystävällinen, hellyyttävä, ihmisrakas ja sosiaalinen pieni tyttö johon ei voi olla ihastumatta. Aly on noin 30cm korkea ja painaa noin 5 kiloa, saattaa vielä hieman kasvaa mutta aikuisena kuitenkin pienikokoinen koira.

7.7.2014:

Aly lensi Suomeen 23.6 mutta joutuu nyt vaihtamaan kotia koska ei tule toimeen nykyisen kodin kissojen kanssa, tytöllä on vahva riistavietti. Tämän hetkisen kodin mukaan Aly on muuten kaikinpuolin ihana tyttö ja tottunut kotielämään sekä arkisiin asioihin hienosti. Aly tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja tytölle etsitään kotia joko ainoana koirana tai koiraperheessä, kodista jossa ei ole koiria lukuunottamatta muita lemmikkieläimiä. Aly on todella ihmisrakas tyttö joka voisi sopia myös lapsiperheeseen.

1. Jokaisen adoptointia harkitsevan tulee ensiksi tutustua sivujen Adoptio-osioon.
2. Seuraavaksi tulee täyttää kotiselvityslomake, jolla annetaan tärkeitä adoptioon liittyviä taustatietoja yhdistykselle ja koiravaraajalle.
3. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä koiravaraajaan ja keskustella koirasta sekä adoptioon liittyvistä asioista tarkemmin. Yhteystiedot alla.

HUOM!
Koira on kuvailtu sen perusteella, minkälaiseksi koiran luonne ja käytös on arvioitu tarhaympäristössä. Luonne ja käyttäytyminen voivat siis muuttua kotiin tullessa.

Lisätietoja:

sanni tiedot

PVM 1.6.2014